Siirry sisältöön
MobiilivalikkoVertaile opintoja
Sanastot -ikoni

Sanastot

Puhdistuspalvelualan suomea maahanmuuttajille

Opiskelet puhdistuspalvelualan työvälineiden nimiä suomeksi. Lyhyitä videoita työvälineistä. Sisältö keskittyy suulliseen kielitaitoon. Ei kielioppia.

Avaa sanasto tästä

Kotisuomessa

Opetushallituksen AIKIS -hankekokonaisuudessa tuotetut kielimateriaalit on koottu yhteen Kotisuomessa -nimiseksi palveluksi. Palvelu on halukkaiden maksutta käytettävissä. Turun ammatti-instituutti oli yksi hanketoimijoista.

Kotisuomessa - verkkosivusto

Rakennusalan suomea maahanmuuttajille

Lyhyitä videoita ja harjoituksia rakennusalalta.

Katso videot ja harjoitukset tästä

Maalausalan sanastoa maahanmuuttajille

Opiskelet maalausalan työkalujen ja välineiden nimiä suomeksi, ja opiskelet työturvallisuusasioita. Tutustut eri ammatteihin ja ammattitutkintoihin. Lyhyitä videoita työkaluista, työohjeista sekä työturvallisuudesta. Harjoituksia työkalujen ja laitteiden suomalaisista nimistä. Sisältö keskittyy suulliseen kielitaitoon. Ei kielioppia.

Avaa sanasto tästä

Metallialan sanastoa maahanmuuttajille

Opiskelet eri ammattien työkalujen ja koneiden nimiä suomeksi, sekä opit työturvallisuusasioita. Tutustut eri ammatteihin ja ammattitutkintoihin. Lyhyitä videoita työkaluista, koneista ja laitteista, työohjeista sekä työturvallisuudesta. Harjoituksia työkalujen, koneiden ja laitteiden suomalaisista nimistä. Sisältö keskittyy suulliseen kielitaitoon. Ei kielioppia.

Avaa sanasto tästä

Liiketalouden ja hallinnon alan sanastoa

Quizlet alan sanastosta.

Avaa sanasto tästä

HyGGe-koulu

HyGGe-koulu on kaikille avoin virtuaalinen sosiaali- ja terveysalan oppimisympäristö. Opit lisää teknologialaitteista, seikkailet virtuaaliympäristöissä sekä pääset pelaamaan. Voit käyttää HyGGe-koulun oppimisympäristöä tietokoneella tai mobiililaitteilla. Voit myös käyttää VR-laseja.

Tästä HyGGe-kouluun