Siirry sisältöön
MobiilivalikkoVertaile opintoja
Pelit -ikoni

Pelit

Mestariohjaaja – itsearviointitestit työpaikkaohjaajille, opettajille ja opiskelijoille

Mestariohjaaja-itsearviointitestien avulla voit arvioida ja vahvistaa omia ohjaus- ja arviointitaitojasi. Saat myös palautetta ja vinkkejä haastavista ohjaustilanteista selviytymiseen.

Avaa Mestariohjaaja-testit tästä

Munduunipeli

Munduunipeli on peli työnhaun perustietoihin. Pelissä käsitellään mm. seuraavia asioita: minä työnhakijana, työpaikan etsiminen, hakemuksen kirjoittaminen, CV:n laatiminen, valmistautuminen työhaastatteluun, työhaastattelussa käyttäytyminen, työsopimukseen perrehtyminen ja työelämän pelisäännöt.

Avaa munduunipeli tästä

Get a life -simulaatio

Get a Life -simulaatiossa voit seikkailla tulevaisuuden opinto- ja työmaailmassa 20 vuotta eteenpäin. Simulaatioon on sijoitettu satoja erilaisia tapahtumia, joista tuottavat jokaisesta kokemuksesta erilaisen. Taustalla on erilaisia skenaarioita työelämän tulevaisuudesta ja käyttäjä siirtyy simulaation aikana skenaariosta toiseen osittain omien valintojensa, osittain sattuman seurauksena. Näin vaihtoehtoisia tulevaisuuksia voi päästä kokemaan ja tekemään jokaisella käyttökerralla.

Avaa Get a life -simulaatio tästä

HygiTaitava

Neljä erillistä peliä, jotka sopivat hygieniaosaamisen opettelemiseen, kertaamiseen ja harjoitteluun. Pelillinen versio antaa palautteen osaamisesta välittömästi ilmoittamalla onko vastaus/valinta oikein vai väärin. Materiaali tukee opetusta ja antaa mahdollisuuden aikaan ja paikkaan sitomattomaan opiskeluun ja harjoitteluun.

Pelit verkossa

Yhdessä - ohjaava opettaja -peli

Yhdessä – ohjaava opettaja -peli on tehty opetus- ja ohjaushenkilöstönne oppimisalustaksi ja ammatillisen koulutuksen uudistusten edellyttämien toimintatapojen ja -kulttuurin muutosten toteuttamisen tueksi. Pelillä voit testata, syventää ja laajentaa ohjaavan opettajuuden osaamistasi. Pelin kysymykset on koottu ammatillisen koulutuksen uudistuksen ja ohjaavan opettajuuden keskeisten käytännön ohjaustilanteiden ympärille.

Yhdessä - ohjaavan opettaja

HyGGe-koulu

HyGGe-koulu on kaikille avoin virtuaalinen sosiaali- ja terveysalan oppimisympäristö. Opit lisää teknologialaitteista, seikkailet virtuaaliympäristöissä sekä pääset pelaamaan. Voit käyttää HyGGe-koulun oppimisympäristöä tietokoneella tai mobiililaitteilla. Voit myös käyttää VR-laseja.

Tästä HyGGe-kouluun