Siirry sisältöön
Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
MobiilivalikkoVertaile opintoja

Vieraat kielet

Ruotsin linkkivinkit kielen oppimisen tueksi

Materiaali johdattaa sinut ruotsin kielen ja kulttuurin opiskelun pariin itsenäisesti verkon välityksellä. Saat vinkkejä ja linkkejä kielen opiskelun tehostamiseen sekä harjaannut käyttämään tieto- ja viestintätekniikkaa sekä verkkoa opinnoissa.

Avaa ruotsin linkkivinkit tästä

Englannin linkkivinkit kielen oppimisen tueksi

Materiaali johdattaa sinut englannin kielen ja kulttuurin opiskelun pariin itsenäisesti verkon välityksellä. Saat vinkkejä ja linkkejä kielen opiskelun tehostamiseen sekä harjaannut käyttämään tieto- ja viestintätekniikkaa sekä verkkoa opinnoissa.

Avaa englannin linkkivinkit tästä

Espanjan linkkivinkit kielen oppimisen tueksi

Materiaali johdattaa sinut espanjan kielen ja kulttuurin opiskelun pariin itsenäisesti verkon välityksellä. Saat vinkkejä ja linkkejä kielen opiskelun tehostamiseen sekä harjaannut käyttämään tieto- ja viestintätekniikkaa sekä verkkoa opinnoissa.

Avaa espanjan linkkivinkit tästä

Asiakaspalveluruotsi

Asiakaspalveluruotsin materiaalin avulla voi harjoitella asiakaspalvelutilanteisiin liittyvää sanastoa hotelli-, majoitus- ja ravintolatoiminnassa sekä kaupan alalla.

Avaa asiakaspalveluruotsi tästä

Auringon alkeet espanjaan

Oppimateriaali tutustutaan espanjan kielen perusteisiin ja harjoitellaan kielen käyttöä yksinkertaisissa vuorovaikutustilanteissa. Materiaalin avulla voit harjoitella kielen tuottamista itsenäisesti ja tutustut espanjankieliseen kulttuuriin.

Avaa oppimateriaali tästä

Asiakaspalveluenglanti

Asiakaspalveluenglannin materiaalin avulla voi harjoitella asiakaspalvelutilanteisiin liittyvää sanastoa hotelli-, majoitus- ja ravintolatoiminnassa sekä kaupan alalla.

Avaa asiakaspalveluenglanti tästä