Siirry sisältöön
Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
MobiilivalikkoVertaile opintoja

Opiskelu- ja urasuunnittelu

Munduunipeli

Munduunipeli on peli työnhaun perustietoihin. Pelissä käsitellään mm. seuraavia asioita: minä työnhakijana, työpaikan etsiminen, hakemuksen kirjoittaminen, CV:n laatiminen, valmistautuminen työhaastatteluun, työhaastattelussa käyttäytyminen, työsopimukseen perrehtyminen ja työelämän pelisäännöt.

Avaa munduunipeli tästä

Get a life -simulaatio

Get a Life -simulaatiossa voit seikkailla tulevaisuuden opinto- ja työmaailmassa 20 vuotta eteenpäin. Simulaatioon on sijoitettu satoja erilaisia tapahtumia, joista tuottavat jokaisesta kokemuksesta erilaisen. Taustalla on erilaisia skenaarioita työelämän tulevaisuudesta ja käyttäjä siirtyy simulaation aikana skenaariosta toiseen osittain omien valintojensa, osittain sattuman seurauksena. Näin vaihtoehtoisia tulevaisuuksia voi päästä kokemaan ja tekemään jokaisella käyttökerralla.

Avaa Get a life -simulaatio tästä

Paras hakija -opas

Kun haet korkeakoulujen visuaalisten alojen opintoihin, haluat olla parhaimmillasi. Esivalintatehtävillä haluat herättää valintaraadin mielenkiinnon. Pääsykokeissa ja haastattelussa haluat vakuuttaa arvioitsijat siitä, että olet juuri sopiva tyyppi koulutukseen. Paras hakija -kirjasen neuvot auttavat sinua hakuprosessin eri vaiheissa.

Paras hakija