Siirry sisältöön
Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
Vertaile opintoja
Mobiilivalikko

OPPILAITOKSET

Voit valita avoimia opintoja usean eri oppilaitoksen tarjonnasta. Löydät tältä sivulta lisätietoja opintoja tarjoavista oppilaitoksista.

Logo: Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä/Saimaan ammattiopisto Sampo

Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä/Saimaan ammattiopisto Sampo

Saimaan ammattiopisto Sampo tarjoaa ammatillista koulutusta ja koulutus- ja kehittämispalveluja yrityksille ja muille yhteisöasiakkaille. Toimipisteet ovat Lappeenrannassa, Imatralla ja Ruokolahdella. Sampossa on noin 4 000 opiskelijaa, ja henkilöstön määrä on noin 400. Sampo kasvattaa ammattitaitoisia moniosaajia. Koulutusalojen yhteistyö ja erilaisten opintopolkujen mahdollisuudet auttavat jokaista opiskelijaamme löytämään oman polkunsa. Osaaminen asuu meillä!

Oppilaitoksen tarjoamat avoimet opinnot
Oppilaitoksen kotisivut

Logo: Invalidisäätiö/Ammattiopisto Live

Invalidisäätiö/Ammattiopisto Live

Ammattiopisto Live on Suomen toiseksi suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Livessä opiskelee joka vuosi noin 1000 opiskelijaa. Meillä voit opiskella ammatillisen perustutkinnon, valmentavassa ja kuntouttavassa koulutuksessa tai ammatillisessa lisäkoulutuksessa. Ammatillinen peruskoulutuksemme on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat opinnoissaan erityistä tukea. Live tarjoaa avoimia ammatillisia verkkokursseja, jotka sopivat myös erityisopiskelijoille. Liveä ylläpitää Invalidisäätiö. Koulutuspalveluiden lisäksi tarjoamme erilaisia opetus-, kehittämis- ja asiantuntijapalveluja toisille oppilaitoksille sekä muille yhteistyötahoille.

Oppilaitoksen tarjoamat avoimet opinnot
Oppilaitoksen kotisivut

Logo: Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda

Keudassa on kehitetty verkko-oppimismahdollisuuksia ja esim. tällä hetkellä Keudan opiskelijalla on mahdollista suorittaa yhteiset tutkinnon osat (Ytot) verkossa. Oppimisympäristönä on Pinja. Aavon kautta tarjoamme Sinulle mahdollisuuden suorittaa yhteensä 9 osp siten, että Keudan opettaja myös arvioi ko. opinnon. Nämä opinnot ovat ”Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen (5 osp)” sekä ”Viestintä ja vuorovaikutus äidinkielellä, suomi toisena kielenä, pakollinen (4 osp)”. Lisäksi voit valmistautua hygieniapassitestin suorittamiseen Keudan verkkomateriaalilla ”Hygieniaosaamiskoulutus”.

Oppilaitoksen tarjoamat avoimet opinnot
Oppilaitoksen kotisivut

Logo: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus on monipuolinen, aikuisia ja nuoria opiskelijoita sekä yrityksiä ja työelämää palveleva ammatillinen oppilaitos, jolla on kampuksia Asikkalassa, Heinolassa ja Lahdessa. Kehitämme koulutusta yhteistyössä alueellisten, kansallisten sekä kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Salpauksessa on koulutusmahdollisuuksia on eri alojen perustutkintojen lisäksi ammatti- ja erikoisammattitutkintoja, valmentavaa koulutusta vielä omaa polkuaan etsiville, maahanmuuttajien kotoutumiskoulutusta, työvoimakoulutusta sekä ammatillista koulutusta huipulle tähtääville urheilijoille. Valittavana olevat yhdistelmätutkinnot tarjoavat mahdollisuuden lukio-opintoihin perustutkinnon ohella. Toimimme kumppanina yrityksille ja yhteisöille, jotka etsivät uutta osaamista henkilöstölle lyhytkursseista tai räätälöidyistä koulutuksista. Meiltä saa myös käytännönläheistä tukea liiketoiminnan kehittämiseen ja johtamiseen.

Oppilaitoksen tarjoamat avoimet opinnot
Oppilaitoksen kotisivut

Logo: Lahden kansanopisto

Lahden kansanopisto

Lahden kansanopisto on vapaan sivistystyön oppilaitos keskellä Lahtea. Järjestämme kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkintoon johtavaa koulutusta koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ja perhepäivähoidon osaamisaloilla. Liikuntapainotteiset KASO-opinnot toteutamme yhteistyössä Liikuntakeskus Pajulahden kanssa. Ammatillisen koulutuksen lisäksi opisto järjestää aikuisten peruskouluopintoja sekä kotoutumiskoulutusta. Opistoa ylläpitää yksityinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton säätiö. Sen alaisuudessa toimii myös taide-, tiede- ja teatterikoulutusta järjestävä Vapaa akatemia. Opisto on kannustava monikulttuurinen yhteisö, jossa autetaan opiskelijaa löytämään omat vahvuutensa ja rohkaistaan jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja sivistämiseen.

Oppilaitoksen tarjoamat avoimet opinnot
Oppilaitoksen kotisivut

Logo: Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä. Monialaisena koulutuksen järjestäjänä tarjoamme nuorille ja aikuisille laadukkaita urapolkuja monipuolisissa oppimisympäristöissä. Kehitämme ja hyödynnämme digitaalisuutta ja verkko-oppimisympäristöjä osana oppimisympäristöjen kokonaisuutta. Digitaalisten ratkaisujen avulla voimme tarjota joustavia ja vaihtoehtoisia osaamisen hankkimisen tapoja.

Oppilaitoksen tarjoamat avoimet opinnot
Oppilaitoksen kotisivut

Logo: OSAO

OSAO

Koulutuskuntayhtymä OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 11 100 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Haukiputaalla, Kempeleessä, Limingassa, Oulussa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.

Oppilaitoksen tarjoamat avoimet opinnot
Oppilaitoksen kotisivut

Logo: Raision seudun koulutuskuntayhtymä Raseko

Raision seudun koulutuskuntayhtymä Raseko

Rasekossa rakennetaan osaamista. Raision seudun koulutuskuntayhtymä on Varsinais-Suomessa toimiva monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä, jonka tarjontaan kuuluvat perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnot, yksittäiset tutkinnon osat, työvoimakoulutus, ajankohtaisseminaarit ja muu työelämäyhteistyö. Rasekolla on ainutlaatuisia oppimisympäristöjä, mm. LastenAmis, Fab Lab Raseko sekä Rasekon FoodLaboratory. Digitaalisuudella on merkittävä osuus opetuksessa.

Oppilaitoksen tarjoamat avoimet opinnot
Oppilaitoksen kotisivut

Logo: Salon seudun koulutuskuntayhtymä / Salon seudun ammattiopisto

Salon seudun koulutuskuntayhtymä / Salon seudun ammattiopisto

Salon seudun koulutuskuntayhtymä tarjoaa monipuolista ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Vuosittain oppilaitoksissamme opiskelee yli 5000 opiskelijaa ja asiakasta. Toimimme pitkäjänteisesti ja aktiivisesti ammatillisen koulutuksen kehittäjänä alueellamme. Tavoitteemme on tarjota vaihtoehtoisia opiskelutapoja ja oppimisympäristöjä opiskelijoillemme. Hyödynnämme digitalisuutta koulutuksessamme monipuolisesti sekä haluamme panostaa verkko-opintojen pedagogiikkaan ja laatuun.

Oppilaitoksen tarjoamat avoimet opinnot
Oppilaitoksen kotisivut

Logo: Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Stadin ammattiopisto on Suomen suurin monialainen ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa koulutusta ja palveluita nuorten ammatillisessa peruskoulutuksessa, aikuiskoulutuksessa, oppisopimuskoulutuksessa sekä nivelvaiheessa. Stadin ammattiopisto myös räätälöi koulutuskokonaisuuksia yrityksille. Ammattiopistossa opiskelee noin 16 000 opiskelijaa, yli 50 eri ammattiin. Henkilöstöä on noin 1 000. Stadin ammattiopisto on osa Helsingin kaupungin Kasvatuksen ja koulutuksen toimialaa.

Oppilaitoksen tarjoamat avoimet opinnot
Oppilaitoksen kotisivut

Logo: Turun aikuiskoulutuskeskus

Turun aikuiskoulutuskeskus

Turun Aikuiskoulutuskeskus on ammatilliseen aikuiskoulutukseen erikoistunut koulutuksen järjestäjä, joka toteuttaa omaehtoista aikuiskoulutusta, oppisopimuskoulutusta, työvoimakoulutusta sekä yritysten henkilöstökoulutusta. Toimimme Turussa Kärsämäentiellä ja Artukaisissa sekä Salossa. Liikevaihtomme v. 2015 oli reilut 17 miljoonaa euroa.

Oppilaitoksen tarjoamat avoimet opinnot
Oppilaitoksen kotisivut

Logo: Turun ammatti-instituutti

Turun ammatti-instituutti

Turun ammatti-instituutti on elämää ymmärtävä oppilaitos. Me tarjoamme koulutusta ja osaamista, jotta opiskelijamme saavat oikean ammatin ja loistavat valmiudet siirtyä työelämään omaa polkuaan seuraten - tarkoittaapa se sitten oppisopimusta, yo-tutkintoa, ammattitaitokilpailuja, yrittäjävalmennusta tai kansainvälisiä urasuunnitelmia. Tarjoamme myös lyhytkoulutuksia ja täydentäviä koulutuksia aivan jokaiselle. Valmistu kaikkeen. Varaudu parhaimpaan.

Oppilaitoksen tarjoamat avoimet opinnot
Oppilaitoksen kotisivut