Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
Vertaile opintoja
Mobiilivalikko
Salon seudun koulutuskuntayhtymä / Salon seudun ammattiopisto

Lisää vertailuunViestintä ja vuorovaikutus äidinkielellä, suomi toisena kielenä

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

Opinto on tarkoitettu suomea toisena kielenä puhuville. Opinto kuuluu viestintä- ja vuorovaikutusosaamisen pakollisiin osaamistavoitteisiin. Opinto sopii myös jatkuvan haun opiskelijoille itsenäisesti verkoissa suoritettavana opintona. Jos olet opiskelijana oppilaitoksessa, varmista omalta opettajaltasi, voiko hän arvioida tämän opinnon osaksi tutkintoasi. Lisäksi opinto sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille.

AJANKOHTA

Tarjonnassa nyt

SISÄLLÖN KUVAUS

Kurssin tavoitteena on, että opit toimimaan erilaisissa vuorovaikutustilanteissa, tulkitsemaan tekstejä, sekä hankkimaan tietoja eri lähteistä. Lisäksi tavoitteena on, että opit tuottamaan erilaisia tekstejä, ilmaisemaan tunteita, ajatuksia ja mielipiteitä. Kurssin tehtävät on jaettu neljään osioon, joissa jokaisessa on tehtäviä ja luettavaa materiaalia. Opinnot suoritetaan itsenäisesti omassa aikataulussa. 

LAAJUUS

4 osp

OPISKELUTAPA

Itsenäisesti tehtävä verkko-opinto, jonka aikana teet esim. oppimispäiväkirjan tai portfolion. Tämä toimii dokumenttina itsenäisesti hankitusta osaamisesta. Opinto ei sisällä ohjausta.

OPINTOPALAUTE

Opinnot muodostuvat tehtävistä, joihin vastaamalla opiskelija kokoaa itselleen oppimispäiväkirjan. Halutessaan opiskelija voi toimittaa kokoamansa tehtävät omaan oppilaitokseensa osaamisen tunnustamista varten.

OSAAMISEN ARVIOINTI

Palvelussa hankit osaamista ja arviointi tehdään oppilaitoksessa. Jos olet oppilaitoksessa opiskelijana, ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opettajaan, joka vastaa samasta aineesta ja sovi hänen kanssaan siitä, miten palvelun kautta hankittu osaaminen arvioidaan. Jos et ole vielä ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelijana, säilytä itselläsi dokumentti hankitusta osaamisesta (esim. oppimispäiväkirja, tekemäsi tehtävät, oppimistesti). Jos hakeudut oppilaitokseen opiskelijaksi, voit keskustella kyseisen opinnon opettajasi kanssa osaamisen arvioinnista.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Riitta Hyytiäinen, riitta.hyytiainenKorvaa tämä @-merkillässkky.fi
Mervi Leino, mervi.leinoKorvaa tämä @-merkillässkky.fi (AAVO-palvelun yhteyshenkilö)

LIITTYY

Yhteiset opinnot - Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen
ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://wilma.sskky.fi/browsecourses?long-term=6709&school-id=6&checkout=true