Siirry sisältöön
Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
MobiilivalikkoVertaile opintoja
Salon seudun koulutuskuntayhtymä / Salon seudun ammattiopisto

Työelämäperehdytys

Lisää vertailuun

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

Työelämäperehdytys-opinto on tarkoitettu niille henkilöille, jotka haluavat parantaa työnhakutaitojaan. Opinnot soveltuvat käytettäväksi esimerkiksi pajatoiminnan ja kuntouttavan työtoiminnan asiakkaille. Opintokokonaisuuden suorittamisesta on hyötyä koko ammatillista tutkintoa ajatellen. Lisäksi saat tärkeitä taitoja aitoihin työnhakutilanteisiin. Opinto sopii myös kaikille aiheesta kiinnostuneille.

AJANKOHTA

Tarjonnassa nyt

SISÄLLÖN KUVAUS

Opinnon tavoitteena on, että opit työnhakutaitoja ja toimimaan osana työyhteisöä. Lisäksi saat tietoa ammatillisen koulutuksen työelämässä tapahtuvasta oppimisesta.

Opinto on jaettu kahteen osioon, joista ensimmäinen on tarkoitettu tehtäväksi ennen ensimmäistä työelämäjaksoa. Toinen osio on tarkoitettu valmistuville opiskelijoille. Voit myös valita itsellesi tarpeellisia osioita ja tehtäviä selaamalla sisältöä.

LAAJUUS

14 h

OPISKELUTAPA

Itsenäisesti tehtävä verkko-opinto, jonka aikana teet esim. oppimispäiväkirjan tai portfolion. Tämä toimii dokumenttina itsenäisesti hankitusta osaamisesta. Opinto ei sisällä ohjausta. Opinnon tärkein tavoite on oman osaamisen kasvattaminen.

OPINTOPALAUTE

Oppimisen edetessä arvioit itse oman osaamisesi kehittymistä.

OSAAMISEN ARVIOINTI

Opinnon aikana kokoat hankkimastasi osaamisesta kertovan dokumentin.

Tästä opinnosta et saa arvosanaa.

Jos olet oppilaitoksessa opiskelijana, ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opettajaan, joka vastaa samasta aineesta. Sovi opettajan kanssa siitä, miten palvelun kautta hankittu osaaminen arvioidaan ja otetaan huomioon osana tutkintoasi.

Jos et ole vielä ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelijana, säilytä itselläsi dokumentti hankitusta osaamisesta. Jos hakeudut oppilaitokseen opiskelijaksi, keskustele opettajasi kanssa osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta osaksi tutkintoa.

OPINNON LIITETIEDOSTOT

Työelämäperehdytys-opinnon sisältö.pdf

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Pauliina Niemi, pauliina.niemiKorvaa tämä @-merkillässkky.fi
Hanna-Riikka Ahtiala, hanna-riikka.ahtialaKorvaa tämä @-merkillässkky.fi

LIITTYY

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://wilma.sskky.fi/browsecourses?long-term=6782&school-id=6&checkout=true

Sinut ohjataan Salon seudun ammattiopiston Wilma-järjestelmän ilmoittautumissivulle. Tieto ilmoittautumisesta siirtyy ammattiopiston opintotoimistoon, josta sinulle lähetetään tunnukset antamaasi sähköpostiin. Sinua ei kirjata ammattiopiston opiskelijaksi.

Opinnon tiedot päivitetty 10.6.2021

OPINNON JÄLKEEN

Tulosta opinnon saatekirje (pdf) tästä
Lue opinnon saatekirje selaimella