Siirry sisältöön
Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
MobiilivalikkoVertaile opintoja
Ammattiopisto Live

Työelämän vuoristossa

Lisää vertailuun

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

Ammatillisen perustutkinnon opiskelijoille tai perustutkinnosta kiinnostuneille, valma-opiskelijoille, työkokeilijoille ja kenelle tahansa työelämätaitojen vahvistamisesta kiinnostuneille. Kurssille otetaan kerrallaan 10 opiskelijaa. HUOM! Jos olet opettaja, ja haluat tutustua kurssin sisältöön, voit Seppo-käyttäjänä ladata sen itsellesi ja omaan käyttöösi Seppo-kirjastosta.

AJANKOHTA

Tauolla 31.8.2022 asti

OPINNON TAVOITE

Ammatillisten perustutkintojen yhteisten tutkinnon osien Yhteiskunta- ja työelämäosaamisen Työelämässä toimimisen osaamistavoittet, 2 osp.

SISÄLLÖN KUVAUS

Pelillistetty opintokokonaisuus, missä voit hankkia ja osoittaa työelämätaitoja. Opintokokonaisuus vastaa ammatillisten perustutkintojen yhteisten tutkinnon osien Yhteiskunta- ja työelämäosaamisen Työelämässä toimimisen pakollisia osaamistavoitteita,  2 osp. Opinnosta saa osallistumistodistuksen, jonka voi esittää oppilaitoksessa, jossa päätetään, tehdäänkö todistuksen perusteella osaamisen tunnustaminen. 

Peli sisältää 17 työelämään ja työnhakuun liittyvää tehtävää, jotka nivoutuvat tarinallisesti yhteen. Tehtävissä voit valita luetko vai kuunteletko ohjeistuksen. Esimerkkejä tehtävistä:

  • vahvuudet
  • työpaikkailmoituksen lukeminen
  • kuva ansioluetteloon ja videoesittelyn teko
  • työelämän pelisäännöt
  • työllistymisen tukimuodot
  • yllättävät tilanteet työelämässä
  • unelmakartan teko

LAAJUUS

20 h

OPISKELUTAPA

Itsenäinen opiskelu verkossa seppo.io-alustalla. Kun olet ilmoittautunut, saat sähköpostitse ohjeet alustalle liittymiseen ja opintokokonaisuuden suorittamiseen.

OPINTOPALAUTE

Saat jokaisen tehtävän jälkeen lyhyen arvioinnin ja palautteen ja koko opintojakson jälkeen osaamistodistuksen, joka sisältää tiedon käsitellyistä aiheista ja yto-vastaavuudesta.

OSAAMISEN ARVIOINTI

Opinnon aikana kokoat hankkimastasi osaamisesta kertovan dokumentin.

Tästä opinnosta et saa arvosanaa.

Jos olet oppilaitoksessa opiskelijana, ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opettajaan, joka vastaa samasta aineesta. Sovi opettajan kanssa siitä, miten palvelun kautta hankittu osaaminen arvioidaan ja otetaan huomioon osana tutkintoasi.

Jos et ole vielä ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelijana, säilytä itselläsi dokumentti hankitusta osaamisesta. Jos hakeudut oppilaitokseen opiskelijaksi, keskustele opettajasi kanssa osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta osaksi tutkintoa.

OPINNON LIITETIEDOSTOT

Kuvakaappaus Seppo-alustalta

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Satu Hemming, satu.hemmingKorvaa tämä @-merkilläinlive.fi

LIITTYY

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://sites.google.com/keskuspuisto.fi/verkkokurssit/liven-verkkokurssit/avoimet-ammatilliset-verkko-opinnot

Opinnon tiedot päivitetty 1.8.2022

OPINNON JÄLKEEN

Tulosta opinnon saatekirje (pdf) tästä
Lue opinnon saatekirje selaimella