Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
Vertaile opintoja
Mobiilivalikko
Invalidisäätiö/Ammattiopisto Live

Lisää vertailuunTerveenä töissä

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

Ammatillisten perustutkintojen suorittajat, sopii myös valmentavan koulutuksen opiskelijoille. Opinto soveltuu myös erityistä tukea tarvitseville.

AJANKOHTA

Tauolla: toistaiseksi

SISÄLLÖN KUVAUS

Opiskelija saa kurssin avulla suorituksen työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämisestä (1 osp) tai vaihtoehtoisesti vanhan opetussuunitelman mukaisesta psykologiasta (1 osp).

Opiskelija kertaa/oppii perusasioita hyvinvointiin ja työkykyyn vaikuttavista fyysisistä, psyykkisistä ja sosiaalisista tekijöistä.

Opiskelija tutustuu luotettaviin ja selkeisiin terveyttä ja hyvinvointia käsitteleviin tiedonlähteisiin, joita hän voi käyttää myös hyvinvointisuunnitelman teossa.

Opinnon perusosa on kaikille yhteinen. Psykologian suorittajat korvaavat osan työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen kuuluvista tehtävistä omaan aihepiiriinsä kuuluvilla siten, että painopiste on nimenomaan psyykkisessä työkyvyssä, terveydessä ja hyvinvoinnissa.

  • Psyykkisen ja fyysisen hyvinvoinnin ylläpitäminen
  • Työturvallisuus
  • Ergonomia
  • Ensiapu
  • Mielenterveyden häiriöiden tunnistaminen ja hoito (psykologia)

LAAJUUS

1 osp

ARVIO OPINTOIHIN KULUVASTA AJASTA

10-15 tuntia

OPISKELUTAPA

Itsenäinen opiskelu verkossa

OPINTOPALAUTE

Suoritettuaan opinnon opiskelija saa todistuksen, joka sisältää opinnon kuvauksen.

OSAAMISEN ARVIOINTI

Palvelussa hankit osaamista ja arviointi tehdään oppilaitoksessa. Jos olet oppilaitoksessa opiskelijana, ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opettajaan, joka vastaa samasta aineesta ja sovi hänen kanssaan siitä, miten palvelun kautta hankittu osaaminen arvioidaan. Jos et ole vielä ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelijana, säilytä itselläsi dokumentti hankitusta osaamisesta (esim. oppimispäiväkirja, tekemäsi tehtävät, oppimistesti). Jos hakeudut oppilaitokseen opiskelijaksi, voit keskustella kyseisen opinnon opettajasi kanssa osaamisen arvioinnista.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Maria Förbom, maria.forbomKorvaa tämä @-merkilläinlive.fi

LIITTYY

Yhteiset opinnot - Sosiaalinen ja kulttuurinen osaaminen - Psykologia
Yhteiset opinnot - Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen - Työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen
ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://sites.google.com/keskuspuisto.fi/verkkokurssit/liven-verkkokurssit/avoimet-ammatilliset-verkko-opinnot