Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
Vertaile opintoja
Mobiilivalikko
Invalidisäätiö/Ammattiopisto Live

Lisää vertailuunSuomen kielen työelämäsanastoa 1

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

S2-opiskelijoille. Opintokokonaisuus soveltuu myös erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille.

AJANKOHTA

Tauolla: toistaiseksi

SISÄLLÖN KUVAUS

Suomen kielen työelämäsanastoa 1 -opintokokonaisuuden tehtävissä harjoitellaan helppoa suomen kielen työelämäsanastoa ja työpaikoilla tarvittavia ilmauksia.

Osioiden aihepiirejä ovat mm. erilaiset ammatit ja työtehtävät, työturvallisuus, hygienia, jätehuolto ja pakkausmerkinnät. Jokaisessa osiossa on 10 - 25 sanaa. Tehtävät ovat monivalintatehtäviä. Kun opiskelija on tehnyt tehtävät, hän saa välittömästi palautteen ja näkee oikeat vastaukset. Tehtävät voi tehdä uudestaan niin monta kertaa kuin tarvitsee. Tarkoitus on, että opiskelija kertaisi tehtäviä niin kauan, että saa osion kaikki vastaukset oikein. Tehtävien tekemisessä voi käyttää apuna sanakirjaa tai Googlen kääntäjää, mutta sanat on myös mahdollista oppia tehtävistä saatavan palautteen avulla.

Opinto vastaa 1 osaamispistettä suomi toisena kielenä -opintoja.

LAAJUUS

1 ops

ARVIO OPINTOIHIN KULUVASTA AJASTA

20 h

OPISKELUTAPA

Itsenäinen opiskelu verkossa

OPINTOPALAUTE

Opiskelija saa palautetta kootusti tehtyään kaikki tehtävät. Opinnosta saa todistuksen, joka sisältää kuvauksen opinnon sisällöstä.

OSAAMISEN ARVIOINTI

Palvelussa hankit osaamista ja arviointi tehdään oppilaitoksessa. Jos olet oppilaitoksessa opiskelijana, ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opettajaan, joka vastaa samasta aineesta ja sovi hänen kanssaan siitä, miten palvelun kautta hankittu osaaminen arvioidaan. Jos et ole vielä ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelijana, säilytä itselläsi dokumentti hankitusta osaamisesta (esim. oppimispäiväkirja, tekemäsi tehtävät, oppimistesti). Jos hakeudut oppilaitokseen opiskelijaksi, voit keskustella kyseisen opinnon opettajasi kanssa osaamisen arvioinnista.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Maria Förbom, maria.forbomKorvaa tämä @-merkilläinlive.fi

LIITTYY

Yhteiset opinnot - Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen - Viestintä ja vuorovaikutus äidinkielellä, suomi toisena kielenä
ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://sites.google.com/keskuspuisto.fi/verkkokurssit/liven-verkkokurssit/avoimet-ammatilliset-verkko-opinnot