Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
Vertaile opintoja
Mobiilivalikko
Salon seudun koulutuskuntayhtymä / Salon seudun ammattiopisto

Lisää vertailuunSaksan alkeet

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

Opinto on tarkoitettu vasta-alkajille tai saksan kielen kertaajille, ammatillisesta opiskelusta kiinnostuneille. Opinto sopii myös jatkuvan haun opiskelijoille itsenäisesti verkoissa suoritettavana opintona. Jos olet opiskelijana oppilaitoksessa, varmista omalta opettajaltasi, voiko hän arvioida tämän opinnon osaksi tutkintoasi esim. valinnaisiin opintoihin. Opinto sopii myös kaikille aiheesta kiinnostuneille

AJANKOHTA

Tarjonnassa nyt

SISÄLLÖN KUVAUS

Opinto koostuu tehtävistä, joissa lähdetään liikkeelle aivan alusta, kerätään perussanastoa ja opitaan saksan kielen rakenteiden perusasioita. Lisäksi opitaan puhetilanteissa tarvittavia ilmauksia. Tehtäviin saat tukea oppikirjasta Kutz und gut 1-2, jonka mukaan pääasiassa edetään. Opinnot suoritetaan itsenäisesti omassa aikataulussa. 

 

LAAJUUS

3 osp

OPISKELUTAPA

Itsenäisesti tehtävä verkko-opinto, jonka aikana teet esim. oppimispäiväkirjan tai portfolion. Tämä toimii dokumenttina itsenäisesti hankitusta osaamisesta. Opinto ei sisällä ohjausta.

OPINTOPALAUTE

Opinnot muodostuvat tehtävistä, joihin vastaamalla opiskelija kokoaa itselleen oppimispäiväkirjan. Halutessaan opiskelija voi toimittaa kokoamansa tehtävät omaan oppilaitokseensa osaamisen tunnustamista varten.

OSAAMISEN ARVIOINTI

Palvelussa hankit osaamista ja arviointi tehdään oppilaitoksessa. Jos olet oppilaitoksessa opiskelijana, ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opettajaan, joka vastaa samasta aineesta ja sovi hänen kanssaan siitä, miten palvelun kautta hankittu osaaminen arvioidaan. Jos et ole vielä ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelijana, säilytä itselläsi dokumentti hankitusta osaamisesta (esim. oppimispäiväkirja, tekemäsi tehtävät, oppimistesti). Jos hakeudut oppilaitokseen opiskelijaksi, voit keskustella kyseisen opinnon opettajasi kanssa osaamisen arvioinnista.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Sirpa Ikonen, sirpa.ikonenKorvaa tämä @-merkillässkky.fi
Mervi Leino, mervi.leinoKorvaa tämä @-merkillässkky.fi (AAVO-palvelun yhteyshenkilö)

LIITTYY

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://wilma.sskky.fi/browsecourses?long-term=6707&school-id=6&checkout=true