Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
Vertaile opintoja
Mobiilivalikko
Salon seudun koulutuskuntayhtymä / Salon seudun ammattiopisto

Lisää vertailuunRuotsin alkeet

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

Opinto soveltuu sinulle, jolle ruotsin kieli on vielä aivan uusi kieli. Opinto sopii ammattiin opiskeleville, opiskelijaksi pyrkiville ja jatkuvan haun hakijoille joustavasti verkoissa suoritettavana opintona. Jos olet opiskelijana oppilaitoksessa, varmista omalta opettajaltasi, voiko hän arvioida tämän opinnon osaksi tutkintoasi esim. valinnaisiin opintoihin. Opinto sopii myös kaikille aiheesta kiinnostuneille

AJANKOHTA

Tarjonnassa nyt

SISÄLLÖN KUVAUS

Opinto koostuu tehtävistä, joissa lähdetään liikkeelle perusasioista, ruotsin kielen ääntämisestä ja perussanastosta. Opintoon liittyviä tehtäviä tehdään Lycka till! –oppikirjasta. Opinnot suoritetaan itsenäisesti omassa aikataulussa.

LAAJUUS

3 osp

OPISKELUTAPA

OPINTOPALAUTE

Opinnot muodostuvat tehtävistä, joihin vastaamalla opiskelija kokoaa itselleen oppimispäiväkirjan. Halutessaan opiskelija voi toimittaa kokoamansa tehtävät omaan oppilaitokseensa osaamisen tunnustamista varten.

OSAAMISEN ARVIOINTI

Palvelussa hankit osaamista ja arviointi tehdään oppilaitoksessa. Jos olet oppilaitoksessa opiskelijana, ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opettajaan, joka vastaa samasta aineesta ja sovi hänen kanssaan siitä, miten palvelun kautta hankittu osaaminen arvioidaan. Jos et ole vielä ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelijana, säilytä itselläsi dokumentti hankitusta osaamisesta (esim. oppimispäiväkirja, tekemäsi tehtävät, oppimistesti). Jos hakeudut oppilaitokseen opiskelijaksi, voit keskustella kyseisen opinnon opettajasi kanssa osaamisen arvioinnista.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Sirpa Ikonen, sirpa.ikonenKorvaa tämä @-merkillässkky.fi
Mervi Leino, mervi.leinoKorvaa tämä @-merkillässkky.fi (AAVO-palvelun yhteyshenkilö)

LIITTYY

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://wilma.sskky.fi/browsecourses?long-term=6708&school-id=6&checkout=true