Siirry sisältöön
Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
MobiilivalikkoVertaile opintoja
Salon seudun koulutuskuntayhtymä / Salon seudun ammattiopisto

Matkailuala tutuksi!

Lisää vertailuun

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

Matkailuala tutuksi -kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat arvioida omaa soveltuvuutta ja kiinnostusta matkailualalle tai heillä on aikomus hakeutua matkailualan koulutukseen. Opinnon tavoitteena on antaa positiivinen ensivaikutelma matkailualan opinnoista sekä kannustava käsitys omasta soveltuvuudesta asiakaspalvelualalle. Jos olet opiskelijana ammatillisessa oppilaitoksessa, varmista omalta opettajaltasi, voiko hän arvioida tämän opinnon osaksi tutkintoasi.

AJANKOHTA

Tarjonnassa nyt

SISÄLLÖN KUVAUS

Opinto koostuu neljästä osioista, joissa esitellään Matkailualan perustutkinnon pakollinen tutkinnon osa: Matkailualan asiakaspalvelu

sekä osaamisalat:

1. Hotellin vastaanottopalvelut

2. Matkailupalvelujen toteuttaminen

3. Matkapalvelujen myynti

Opinnoista löytyy linkkejä tutkinnon osiin ja Osaan.fi-sivustoon, joiden avulla voit itsenäisesti arvioida osaamisesi tason ennen opintoja. Opinnot sisältävät monipuolisia videoita ja kuvia sekä pelejä ja tehtäviä, joita tekemällä saat käsityksen matkailualasta ja matkailualan opintojen sisällöistä. Opinnoissa on myös tehtäviä, joissa voit arvioida omaa soveltuvuuttaan matkailualalle. Monipuolisen sisällön tavoitteena on luoda mielekäs ja mielenkiintoinen oppimisympäristö, joka kannustaa opiskelemaan matkailualaa.

LAAJUUS

18 h

OPISKELUTAPA

Itsenäisesti tehtävä verkko-opinto, jossa ei ole mukana ohjausta.

OPINTOPALAUTE

Opiskelija saa jokaisesta tehtävästä automaattisen palautteen. Soveltuvuustehtävistä opiskelija saa rakentavaa palautetta kannustavassa hengessä. Opintojen suorittaminen edellyttää jokaisen tehtävän ja pelin suorittamista.

OSAAMISEN ARVIOINTI

Kun olet suorittanut kurssin hyväksytysti, saat siitä erillisen todistuksen.

Jos olet oppilaitoksessa opiskelijana, ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opettajaan, joka vastaa samasta aineesta. Sovi opettajan kanssa siitä, miten palvelun kautta hankittu osaaminen arvioidaan ja otetaan huomioon osana tutkintoasi.

Jos et ole vielä ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelijana, säilytä itselläsi dokumentti hankitusta osaamisesta. Jos hakeudut oppilaitokseen opiskelijaksi, keskustele opettajasi kanssa osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta osaksi tutkintoa.

OPINNON LIITETIEDOSTOT

Matkailuala tutuksi!.pdf

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Sari Talvo, sari.talvoKorvaa tämä @-merkillässkky.fi
Jari Porri, jari.porriKorvaa tämä @-merkillässkky.fi

LIITTYY

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://survey.tcdcon.com/answer/?id=4C266434A90A44969EAF07A7059799C5

Opinnon tiedot päivitetty 22.3.2022

OPINNON JÄLKEEN

Tulosta opinnon saatekirje (pdf) tästä
Lue opinnon saatekirje selaimella