Siirry sisältöön
Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
MobiilivalikkoVertaile opintoja
Salon seudun koulutuskuntayhtymä / Salon seudun ammattiopisto

Kielelliset haasteet

Lisää vertailuun

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

Kielelliset haasteet-opinto soveltuu henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammatillista osaamistaan tai suunnittelevat ammatillisia opintoja esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon tai kasvatus- ja ohjausalan ammatti- tai perustutkintoon. Jos olet jo opiskelijana oppilaitoksessa, varmista omalta opettajaltasi, voiko hän arvioida tämän opinnon osaksi omia opintojasi. Lisäksi opinto sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille.

AJANKOHTA

Tarjonnassa nyt

SISÄLLÖN KUVAUS

Opinto koostuu kolmesta osioista, joissa käsitellään perusasiat lapsen kielen ja puheen normaalista kehityksestä, kielellisestä kehityshäiriöstä sekä esteettömästä viestinnästä. Opinto sisältää kirjallista materiaalia ja linkkejä lisämateriaaleihin. Osa osioista sisältää harjoitustehtäviä, joiden avulla voit kerrata ja harjoitella kyseisiä asioita tai arvioida omaa osaamistasi. Lisäksi opiskelun yhteydessä tehdään oppimispäiväkirjaa, jolla voit osoittaa omaa oppimistasi.

LAAJUUS

1 osp

OPISKELUTAPA

Itsenäisesti tehtävä verkko-opinto, jonka aikana teet esim. oppimispäiväkirjan tai portfolion. Tämä toimii dokumenttina itsenäisesti hankitusta osaamisesta. Opinto ei sisällä ohjausta.

OPINTOPALAUTE

Oppimisen edetessä arvioit itse oman osaamisesi kehittymistä. Opinnot muodostuvat eri osioista ja tehtäviin vastaamalla sekä oppimispäiväkirjaa täyttämällä kokoat itsellesi portfolion. Opinnon lopussa on testi, joka toimii itsearviointina.

OSAAMISEN ARVIOINTI

Opinnon aikana kokoat hankkimastasi osaamisesta kertovan dokumentin.

Tästä opinnosta et saa arvosanaa.

Jos olet oppilaitoksessa opiskelijana, ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opettajaan, joka vastaa samasta aineesta. Sovi opettajan kanssa siitä, miten palvelun kautta hankittu osaaminen arvioidaan ja otetaan huomioon osana tutkintoasi.

Jos et ole vielä ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelijana, säilytä itselläsi dokumentti hankitusta osaamisesta. Jos hakeudut oppilaitokseen opiskelijaksi, keskustele opettajasi kanssa osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta osaksi tutkintoa.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Mervi Leino, mervi.leinoKorvaa tämä @-merkillässkky.fi
Ulla Tunturi, ulla.tunturiKorvaa tämä @-merkillässkky.fi

LIITTYY

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://wilma.sskky.fi/browsecourses?long-term=6779&school-id=6&checkout=true

Sinut ohjataan Salon seudun ammattiopiston Wilma-järjestelmän ilmoittautumissivulle. Tieto ilmoittautumisesta siirtyy ammattiopiston opintotoimistoon, josta sinulle lähetetään tunnukset antamaasi sähköpostiin. Sinua ei kirjata ammattiopiston opiskelijaksi.

Opinnon tiedot päivitetty 2.3.2021

OPINNON JÄLKEEN

Tulosta opinnon saatekirje (pdf) tästä
Lue opinnon saatekirje selaimella