Siirry sisältöön
MobiilivalikkoVertaile opintoja
Raision seudun koulutuskuntayhtymä Raseko

Erilaiset kasvisruokavaliot

Lisää vertailuun

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

Kaikille aiheesta kiinnostuneille. Omaa osaamistaan kasvisruokavalioihin liittyen kartoittaville. Ammattiosaamisen lisäämistä haluaville.

AJANKOHTA

Tarjonnassa nyt

OPINNON TAVOITE

Oman osaamisen kartoittaminen ja parantaminen.

SISÄLLÖN KUVAUS

Tässä opintokokonaisuudessa tutustutaan tarkemmin erilaisiin kasvisruokavalioihin. Lisäksi tutkitaan erilaisia proteiinilähteitä ja kasvisruokavalioon siirtymistä. Oppimistehtävinä on mm. oman ruokavalion tutkiminen ja pohdinta eläinperäisten raaka-aineiden korvaamisen mahdollisuuksista.

LAAJUUS

10 h

OPISKELUTAPA

Itsenäinen osaamista kartoittava ja parantava kurssi, jota ei arvioida.

OPINTOPALAUTE

Oppimisen edetessä arvioit itse oman osaamisesi kehittymistä.

OSAAMISEN ARVIOINTI

Opinnon aikana kokoat hankkimastasi osaamisesta kertovan dokumentin.

Tästä opinnosta et saa arvosanaa.

Jos olet oppilaitoksessa opiskelijana, ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opettajaan, joka vastaa samasta aineesta. Sovi opettajan kanssa siitä, miten palvelun kautta hankittu osaaminen arvioidaan ja otetaan huomioon osana tutkintoasi.

Jos et ole vielä ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelijana, säilytä itselläsi dokumentti hankitusta osaamisesta. Jos hakeudut oppilaitokseen opiskelijaksi, keskustele opettajasi kanssa osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta osaksi tutkintoa.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Maikki Laukkanen, maikki.laukkanenKorvaa tämä @-merkilläraseko.fi

LIITTYY

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://module.itslearning.co.uk/webforms/Webform?siteid=2561&webformsuserkey=aavo_lomake

Jos sisäänkirjautuessasi itslearning-palveluun et näe oikeaa opintokokonaisuutta, valitse yläpalkista kurssit. Sitten kaikki kurssit avautuvasta laatikosta ja lopuksi oikealta yläkulmasta toimipaikan kurssiluettelo. Täältä voi valita halutun kokonaisuuden.

Opinnon tiedot päivitetty 21.3.2023

OPINNON JÄLKEEN

Tulosta opinnon saatekirje (pdf) tästä
Lue opinnon saatekirje selaimella