Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
Vertaile opintoja
Mobiilivalikko
Invalidisäätiö/Ammattiopisto Live

Lisää vertailuunEnglannin kielen avulla valmentavasta koulutuksesta perustutkintoon

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

Ammatillinen valmentava opinto. Opintokokonaisuus soveltuu myös erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille.

AJANKOHTA

Tauolla: 18.6.-3.8.2020

SISÄLLÖN KUVAUS

 • Opiskelija saa tutustua kiinnostuksen kohteena olevaan ammatilliseen perustutkintoon englannin kielen avulla.
 • Opiskelijalla on mahdollisuus punnita omaa soveltuvuuttaan tälle alalle ja saada lisää motivaatiota nivelvaiheen siirtymään.
 • Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa kyseisen ammatillisen perustutkinnon pakollista tai valinnaista englantia jo etukäteen (1 osp).

Opiskelija tekee englanninkielisen portfolion seuraavalla tavalla:

 • hän tutustuu eri tietolähteitä käyttäen kiinnostuksen kohteena olevan perustutkinnon ja osaamisalan kuvallisiin ja tekstisisältöihin.
 • hän valikoi näistä itsensä ja opinpolkunsa kannalta keskeiset sekä kiinnostavat sisällöt ja tekee näistä Google Classroom-oppimisympäristöön kuvallisen ja tekstillisen portfolion, jossa esitellään alan tehtäviä, työympäristöjä, välineitä ja työllistymismahdollisuuksia
 • portfoliota tehdessään hän miettii ja reflektoi vaihtoehtoisia opintopolkuja, joissa voi mahdollisesti opiskella tätä alaa.
 • LAAJUUS

  1 osp

  OPISKELUTAPA

  Itsenäinen opiskelu verkossa

  OPINTOPALAUTE

  Opiskelija saa jokaisen tehtävän jälkeen lyhyen palautteen ja koko opintojakson jälkeen todistuksen, joka sisältää tiedon käsitellyistä aiheista.

  OSAAMISEN ARVIOINTI

  Palvelussa hankit osaamista ja arviointi tehdään oppilaitoksessa. Jos olet oppilaitoksessa opiskelijana, ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opettajaan, joka vastaa samasta aineesta ja sovi hänen kanssaan siitä, miten palvelun kautta hankittu osaaminen arvioidaan. Jos et ole vielä ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelijana, säilytä itselläsi dokumentti hankitusta osaamisesta (esim. oppimispäiväkirja, tekemäsi tehtävät, oppimistesti). Jos hakeudut oppilaitokseen opiskelijaksi, voit keskustella kyseisen opinnon opettajasi kanssa osaamisen arvioinnista.

  HINTA

  Maksuton

  YHTEYSHENKILÖ

  Pekka Pakkala, pekka.pakkalaKorvaa tämä @-merkilläinlive.fi

  LIITTYY

  Yhteiset opinnot - Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen - Viestintä ja vuorovaikutus vieraalla kielellä
  ILMOITTAUDU TÄSTÄ

  Sinut ohjataan osoitteeseen https://sites.google.com/keskuspuisto.fi/verkkokurssit/liven-verkkokurssit/avoimet-ammatilliset-verkko-opinnot