Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
Vertaile opintoja
Mobiilivalikko
Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Lisää vertailuunÄidinkieli: Tiedonhankinta

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

Ammattiin opiskelevat tai äidinkielen kertaajat. Jos olet opiskelijana jossain oppilaitoksessa, varmista omalta opettajaltasi, voiko hän arvioida opintosi osaksi tutkintoasi.

AJANKOHTA

Tarjonnassa nyt (31.8.2020 asti)

SISÄLLÖN KUVAUS

Tämä opinto poistuu tarjonnasta 31.8.2020. Tarjontaan tulossa uusi äidinkielen opinto Viestintä- ja vuorovaikutusosaamisen kehittämiseksi.

Tiedonhakintataitojen kehittämistä haastattelemalla, verkkolähteitä käyttämällä sekä oman alan ammattikirjallisuuteen ja ammattilehtiin tutustumalla. Kriittisyys tiedonlähteiden käytössä. Tiedonlähteiden merkitseminen.

Tehtävien teemat:

  • Tiedonhakua internetistä
  • Ammattijulkaisuihin tutustuminen
  • Asiakirjamalli
  • Haastattelu tiedonhankintakeinona
  • Itsearviointi

Jos olet tällä hetkellä opiskelijana ammatillisessa oppilaitoksessa ja haluat suorittaa kyseisen opinnon itsenäisesti verkossa osana opiskelujasi, sovi oman opettajasi kanssa, miten tehtävät voidaan arvioida osana opintojasi.

Jos et ole tällä hetkellä opiskelijana, mutta haluat kehittää osaamistasi avointen opintojen kautta, voit hankkia osaamista itsenäisesti ja dokumentoida näiden opintojen kautta saamaasi osaamista oppimispäiväkirjaksi osaamisen myöhempää arviointia ja tunnistamista varten.

Oppimispäiväkirja toimii sinulla dokumenttina, joka kokoaa itsenäisesti hankkimaasi osaamista.

LAAJUUS

. osp

OPISKELUTAPA

Itsenäinen opiskelu verkossa

OPINTOPALAUTE

AAVO.fi palvelu tarjoaa sinulle tehtävät osaamisen hankkimisen tueksi. Tehtävistä koostuva oppimispäiväkirja toimii dokumenttia, siitä mitä olet itsenäisesti opiskellut.Tehtävät arvioidaan omassa oppilaitoksessasi.

OSAAMISEN ARVIOINTI

Palvelussa hankit osaamista ja arviointi tehdään oppilaitoksessa. Jos olet oppilaitoksessa opiskelijana, ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opettajaan, joka vastaa samasta aineesta ja sovi hänen kanssaan siitä, miten palvelun kautta hankittu osaaminen arvioidaan. Jos et ole vielä ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelijana, säilytä itselläsi dokumentti hankitusta osaamisesta (esim. oppimispäiväkirja, tekemäsi tehtävät, oppimistesti). Jos hakeudut oppilaitokseen opiskelijaksi, voit keskustella kyseisen opinnon opettajasi kanssa osaamisen arvioinnista.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

AAVO-palvelun yhteyshenkilö , Winnova Mirva Julkunen
Jos olet opiskelijana, ole yhteydessä oman oppilaitoksesi äidinkielen opettajaan halutessasi hyödyntää tätä itsenäisesti opiskeltavaa äidinkielen materiaalia opinnoissasi

LIITTYY

Yhteiset opinnot - Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen - Viestintä ja vuorovaikutus äidinkielellä, opiskelijan oma äidinkieli
Yhteiset opinnot - Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen
ALOITA OPINNOT TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://sway.office.com/GDk2pHJ99tSVYYEt?ref=Link