Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
Vertaile opintoja
Mobiilivalikko
Länsirannikon koulutus Oy WinNova

Lisää vertailuunÄidinkieli: Kieli, tekstit ja vuorovaikutus

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

Kurssi soveltuu äidinkielen ja viestinnän kertaajille ja ammatillisesta opiskelusta kiinnostuneille. Jos olet opiskelijana jossain oppilaitoksessa, varmista omalta opettajaltasi, voiko hän arvioida opintosi osaksi tutkintoasi.

AJANKOHTA

Tarjonnassa nyt (31.8.2020 asti)

SISÄLLÖN KUVAUS

Tämä opinto poistuu tarjonnasta 31.8.2020. Tarjontaan tulossa uusi äidinkielen opinto Viestintä- ja vuorovaikutusosaamisen kehittämiseksi.

Opiskelussa tarvittavien kielenkäyttötaitojen kehittäminen. Kuuntelutaidot, oman luku- ja opiskelustrategian kehittäminen sekä opiskelutekstien kirjoittaminen.

Tehtävien teemat:

  • Ammattilaisen ABC
  • Kuuntelemisen taito
  • Oppimistyylit
  • Lukustrategiat
  • Referaatti
  • Itsearviointi

Opinnot suoritetaan itsenäisesti omassa aikataulussa.

Jos olet tällä hetkellä opiskelijana ammatillisessa oppilaitoksesssa...

ja haluat suorittaa kyseisen opinnon itsenäisesti verkosssa osana opiskelujasi, keskustele oman oppilaitoksen äidinkielen opettajan kanssa tästä mahdollisuudesta. Oma opettajasi voi tällöin arvioida tehtäväsi normaalisti osana opintojasi.

Jos et ole tällä hetkellä opiskelijana, mutta haluat kehittää osaamistasi avointen opintojen kautta...

voit hankkia osaamista itsenäisesti ja dokumentoida näiden opintojen kautta saamaasi osaamista oppimispäiväkirjaksi osaamisen myöhempää arviointia ja tunnistamista varten.

Oppimispäiväkirja toimii sinulla dokumenttina, joka kokoaa itsenäisesti hankkimaasi osaamista.

Hakeutuessasi ammatilliseen oppilaitokseen opiskelijaksi, olemassa oleva osaaminen tunnistetaan ja tunnustetaan kyseisen oppilaitoksen käytäntöjen mukaan. Opinnot henkilökohtaistetaan siten, että hankit opiskelun aikana vain tutkinnon osien puuttuvaa osaamista.

LAAJUUS

. osp

OPISKELUTAPA

Itsenäinen opiskelu verkossa

OPINTOPALAUTE

Opintojen päätteeksi teet itsearviointitestin, jossa arvioit omaa osaamistasi. Jos haluat osoittaa osaamisen osaksi ammatillista tutkintoa, tämä tapahtuu hakeutuessasi opiskelijaksi ammatilliseen oppilaitokseen, kun sinun opinnot henkilökohtaistetaan.

OSAAMISEN ARVIOINTI

Palvelussa hankit osaamista ja arviointi tehdään oppilaitoksessa. Jos olet oppilaitoksessa opiskelijana, ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opettajaan, joka vastaa samasta aineesta ja sovi hänen kanssaan siitä, miten palvelun kautta hankittu osaaminen arvioidaan. Jos et ole vielä ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelijana, säilytä itselläsi dokumentti hankitusta osaamisesta (esim. oppimispäiväkirja, tekemäsi tehtävät, oppimistesti). Jos hakeudut oppilaitokseen opiskelijaksi, voit keskustella kyseisen opinnon opettajasi kanssa osaamisen arvioinnista.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

AAVO-palvelun yhteyshenkilö, Winnova Mirva Julkunen, Äidinkielen sisällöt, WinNova Kaisa Vuolanne
Jos olet opiskelijana, ole yhteydessä oman oppilaitoksesi äidinkielen opettajaan halutessasi hyödyntää tätä itsenäisesti opiskeltavaa äidinkielen materiaalia opinnoissasi

LIITTYY

Yhteiset opinnot - Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen
ALOITA OPINNOT TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://sway.office.com/0GAmkClyFBu51BOs?ref=Link