Siirry sisältöön
Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
Vertaile opintoja
Mobiilivalikko
Invalidisäätiö/Ammattiopisto Live
Lisää vertailuun

Suomen kielen työelämäsanastoa 2

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

S2-opiskelijoille ja muutenkin suomen kielen työelämäsanaston haltuun ottamiseen. Opintokokonaisuus soveltuu myös erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille.

AJANKOHTA

Tarjonnassa nyt

SISÄLLÖN KUVAUS

Suomen kielen työelämäsanastoa 2 -opintokokonaisuuden tehtävissä harjoitellaan suomen kielen työelämäsanastoa ja työelämässä tarvittavia ilmauksia.

Opintokokonaisuus sisältää sanastoa ja käsitteitä, joka liittyy työelämän keskeisiin sopimuksiin ja asiakirjoihin (työsopimus, työehtosopimus, työtodistus, palkkalaskelma, työpaikkailmoitus). Käsitteet ovat Suomen kielen työelämäsanasto 1:een verrattuna abstraktimpeja. Kokonaisuus sisältää myös soveltavia tehtäviä, joissa pyritään ottamaan sanastoa aktiivisesti haltuun.

Opinto vastaa 1 osaamispistettä suomi toisena kielenä -opintoja.

Opinto sopii niin äidinkielen kuin S2:nkin opetukseen B-tasolta ylöspäin. Työelämäsanaston lisäksi opinto opettaa tiedonhakua.

LAAJUUS

1 osp

OPISKELUTAPA

Itsenäinen opiskelu verkossa

OPINTOPALAUTE

Opiskelija saa palautetta kootusti tehtyään kaikki tehtävät. Opinnosta saa todistuksen, joka sisältää kuvauksen opinnon sisällöstä.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Karoliina Oksanen, karoliina.oksanenKorvaa tämä @-merkilläinlive.fi

LIITTYY

Yhteiset opinnot - Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen - Viestintä ja vuorovaikutus äidinkielellä, suomi
Yhteiset opinnot - Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen - Viestintä ja vuorovaikutus äidinkielellä, suomi viittomakielisille
Yhteiset opinnot - Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen - Viestintä ja vuorovaikutus äidinkielellä, suomi toisena kielenä
ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://sites.google.com/keskuspuisto.fi/verkkokurssit/liven-verkkokurssit/avoimet-ammatilliset-verkko-opinnot

Opinnon tiedot päivitetty 24.11.2020

OPINNON JÄLKEEN

Tulosta opinnon saatekirje tästä