Siirry sisältöön
MobiilivalikkoVertaile opintoja
Ammattiopisto Live

Suomen kielen työelämäsanastoa 2

Lisää vertailuun

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

S2-opiskelijoille ja muutenkin suomen kielen työelämäsanaston haltuun ottamiseen. Opintokokonaisuus soveltuu myös erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille.

AJANKOHTA

Tarjonnassa nyt

SISÄLLÖN KUVAUS

Suomen kielen työelämäsanastoa 2 -opintokokonaisuuden tehtävissä harjoitellaan suomen kielen työelämäsanastoa ja työelämässä tarvittavia ilmauksia.

Opintokokonaisuus sisältää sanastoa ja käsitteitä, joka liittyy työelämän keskeisiin sopimuksiin ja asiakirjoihin (työsopimus, työehtosopimus, työtodistus, palkkalaskelma, työpaikkailmoitus). Käsitteet ovat Suomen kielen työelämäsanasto 1:een verrattuna abstraktimpeja. Kokonaisuus sisältää myös soveltavia tehtäviä, joissa pyritään ottamaan sanastoa aktiivisesti haltuun.

Opinto vastaa 1 osaamispistettä suomi toisena kielenä -opintoja. Opinnosta saa osallistumistodistuksen, jonka voi esittää oppilaitoksessa, jossa päätetään, tehdäänkö todistuksen perusteella osaamisen tunnustaminen. 

Opinto sopii niin äidinkielen kuin S2:nkin opetukseen B-tasolta ylöspäin. Työelämäsanaston lisäksi opinto opettaa tiedonhakua.

LAAJUUS

10 h

OPISKELUTAPA

Itsenäinen opiskelu verkossa

OPINTOPALAUTE

Opiskelija saa palautetta kootusti tehtyään kaikki tehtävät. Opinnosta saa todistuksen, joka sisältää kuvauksen opinnon sisällöstä.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Karoliina Oksanen, karoliina.oksanenKorvaa tämä @-merkilläinlive.fi

LIITTYY

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://sites.google.com/keskuspuisto.fi/verkkokurssit/liven-verkkokurssit/avoimet-ammatilliset-verkko-opinnot

Opinnon tiedot päivitetty 1.8.2022

OPINNON JÄLKEEN

Tulosta opinnon saatekirje (pdf) tästä
Lue opinnon saatekirje selaimella