Siirry sisältöön
MobiilivalikkoVertaile opintoja
Ammattiopisto Live

Suomen kielen työelämäsanastoa 1

Lisää vertailuun

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

S2-opiskelijoille. Opintokokonaisuus soveltuu myös erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille.

AJANKOHTA

Tarjonnassa nyt

SISÄLLÖN KUVAUS

Suomen kielen työelämäsanastoa 1 -opintokokonaisuuden tehtävissä harjoitellaan helppoa suomen kielen työelämäsanastoa ja työpaikoilla tarvittavia ilmauksia.

Osioiden aihepiirejä ovat mm. erilaiset ammatit ja työtehtävät, työturvallisuus, hygienia, jätehuolto ja pakkausmerkinnät. Jokaisessa osiossa on 10 - 25 sanaa. Tehtävät ovat monivalintatehtäviä. Kun opiskelija on tehnyt tehtävät, hän saa välittömästi palautteen ja näkee oikeat vastaukset. Tehtävät voi tehdä uudestaan niin monta kertaa kuin tarvitsee. Tarkoitus on, että opiskelija kertaisi tehtäviä niin kauan, että saa osion kaikki vastaukset oikein. Tehtävien tekemisessä voi käyttää apuna sanakirjaa tai Googlen kääntäjää, mutta sanat on myös mahdollista oppia tehtävistä saatavan palautteen avulla.

Opinto vastaa 0,5 osaamispistettä suomi toisena kielenä -opintoja. Opinnosta saa osallistumistodistuksen, jonka voi esittää oppilaitoksessa, jossa päätetään, tehdäänkö todistuksen perusteella osaamisen tunnustaminen. 

LAAJUUS

6 h

OPISKELUTAPA

Itsenäinen opiskelu verkossa

OPINTOPALAUTE

Opiskelija saa palautetta kootusti tehtyään kaikki tehtävät. Opinnosta saa todistuksen, joka sisältää kuvauksen opinnon sisällöstä.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Karoliina Oksanen, karoliina.oksanenKorvaa tämä @-merkilläinlive.fi

LIITTYY

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://sites.google.com/keskuspuisto.fi/verkkokurssit/liven-verkkokurssit/avoimet-ammatilliset-verkko-opinnot

Opinnon tiedot päivitetty 3.8.2023

OPINNON JÄLKEEN

Tulosta opinnon saatekirje (pdf) tästä
Lue opinnon saatekirje selaimella