Siirry sisältöön
Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
Vertaile opintoja
Mobiilivalikko
Salon seudun koulutuskuntayhtymä / Salon seudun ammattiopisto
Lisää vertailuun

Englannin alkeet

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

Opinto on tarkoitettu vasta-alkajille, englannin kielen kertaajille ja ammatillisesta opiskelusta kiinnostuneille. Opinto sopii myös jatkuvan haun opiskelijoille itsenäisesti verkossa suoritettavana opintona. Opinnon suoritettuasi voit edetä pakollisiin, tutkinnon perusteiden mukaisiin englannin opintoihin. Opinto on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille.

AJANKOHTA

Tarjonnassa nyt

SISÄLLÖN KUVAUS

Opinto koostuu tehtävistä, joissa lähdetään liikkeelle aivan alusta, kerätään perussanastoa ja opitaan lauserakenteita. Koska englannin kielessä sanat kirjoitetaan eri tavalla kuin lausutaan, on ääntämisen oppiminen tärkeää. Sitä harjoitellaan mm. videoiden ja erilaisten harjoitusten avulla. Tehtäviin saat tukea oppikirjasta Everyday English Starter, jonka mukaan pääasiassa edetään.  Kirjaa voit kysyä kirjastosta käyttöösi. Opinnot suoritetaan itsenäisesti omassa aikataulussa.  

LAAJUUS

3 osp

OPISKELUTAPA

Itsenäisesti tehtävä verkko-opinto, jonka aikana teet esim. oppimispäiväkirjan tai portfolion. Tämä toimii dokumenttina itsenäisesti hankitusta osaamisesta. Opinto ei sisällä ohjausta.

OPINTOPALAUTE

Oppimisen edetessä arvioit itse oman osaamisesi kehittymistä.

OSAAMISEN ARVIOINTI

Opinnon aikana kokoat hankkimastasi osaamisesta kertovan dokumentin, esimerkiksi koosteen tekemistäsi tehtävistä.

Tästä opinnosta et saa arvosanaa.

Jos olet oppilaitoksessa opiskelijana, ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opettajaan, joka vastaa samasta aineesta. Sovi opettajan kanssa siitä, miten palvelun kautta hankittu osaaminen arvioidaan ja otetaan huomioon osana tutkintoasi.

Jos et ole vielä ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelijana, säilytä itselläsi dokumentti hankitusta osaamisesta. Jos hakeudut oppilaitokseen opiskelijaksi, keskustele opettajasi kanssa osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta osaksi tutkintoa.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Mervi Leino, mervi.leinoKorvaa tämä @-merkillässkky.fi
Jaana Veikkola, jaana.veikkolaKorvaa tämä @-merkillässkky.fi

LIITTYY

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://wilma.sskky.fi/browsecourses?long-term=6661&school-id=6&checkout=true

Sinut ohjataan Salon seudun ammattiopiston Wilma-järjestelmän ilmoittautumissivulle. Tieto ilmoittautumisesta siirtyy ammattiopiston opintotoimistoon, josta sinulle lähetetään tunnukset antamaasi sähköpostiin. Sinua ei kirjata ammattiopiston opiskelijaksi.

Opinnon tiedot päivitetty 22.10.2020

OPINNON JÄLKEEN

Tulosta opinnon saatekirje tästä