Siirry sisältöön
Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
MobiilivalikkoVertaile opintoja
Koulutuskeskus Salpaus

Blogikirjoittaminen 48h

Lisää vertailuun

Oletko osallistunut tähän opintoon?

ANNA PALAUTETTA OPINNOSTA

KENELLE

Kaikille blogeista ja blogin kirjoittamisesta kiinnostuneille. Jos olet opiskelijana, ole yhteydessä oman oppilaitoksesi opettajaan halutessasi hyödyntää tätä itsenäisesti opiskeltavaa blogikirjoittamisen materiaalia opinnoissasi. Blogikirjoittaminen 3 osp on Salpauksen oma valinnainen, viestintä- ja vuorovaikutusosaamisen tutkinnon osan osa-alue.

AJANKOHTA

Tarjonnassa nyt

OPINNON TAVOITE

Tutustut muiden blogeihin ja perustat oman blogin. Opit liittämään blogiisi kuvia ja videoita. Kokeilet muiden blogin rakentamisen työkaluja. Opit laatimaan erilaisia blogitekstejä. Pääset harjoittelemaan vertaisarviointia ja itsearviointia. Opit hyödyllistä tietoa tekijänoikeuksista.

SISÄLLÖN KUVAUS

Tässä opinnossa perustat oman blogin, jota ylläpidät vähintään kurssin ajan mutta jota voit käyttää eri ammattialan opintoihin myös jatkossa. Tavoitteena on tuoda omaa osaamista näkyväksi ja oppia raportoimaan oppimista ymmärrettävästi 48uille.

LAAJUUS

3 h

OPISKELUTAPA

Itsenäisesti tehtävä verkko-opinto, jonka aikana teet blogin (portfolion). Blogi toimii dokumenttina itsenäisesti hankitusta osaamisesta. Opinto ei sisällä ohjausta.

OPINTOPALAUTE

Oppimisen edetessä arvioit itse oman osaamisesi kehittymistä tehtävien avulla.

OSAAMISEN ARVIOINTI

Opinnon aikana rakennat hankkimastasi osaamisesta kertovan blogin.

Tästä opinnosta et saa arvosanaa.

Jos olet oppilaitoksessa opiskelijana, ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opettajaan, joka vastaa samasta aineesta. Sovi opettajan kanssa siitä, miten palvelun kautta hankittu osaaminen arvioidaan ja otetaan huomioon osana tutkintoasi.

Jos et ole vielä ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelijana, säilytä itselläsi dokumentti (blogi) hankitusta osaamisesta. Jos hakeudut oppilaitokseen opiskelijaksi, keskustele opettajasi kanssa osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta osaksi tutkintoa.

OPINNON LINKIT

ePerusteet - Blogikirjoittaminen 3 osp, Salpaus

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Lehtori Tuuli Leskinen, tuuli.leskinen(at)salpaus.fi

LIITTYY

ALOITA OPINNOT TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen http://bloginohjaus.blogspot.com/p/aavon-opiskelijoille.html

Opinnon tiedot päivitetty 12.4.2022

OPINNON JÄLKEEN

Tulosta opinnon saatekirje (pdf) tästä
Lue opinnon saatekirje selaimella