Siirry sisältöön
MobiilivalikkoVertaile opintoja

Opiskelutavat

  1. Itsenäisesti tehtävä verkko-opinto, jonka aikana teet esim. oppimispäiväkirjan tai portfolion. Tämä toimii dokumenttina itsenäisesti hankitusta osaamisesta. Opinto ei sisällä ohjausta.

  2. Itsenäisesti tehtävä verkko-opinto, jonka aikana saat tarvittaessa ohjausta. Opinnon aikana teet esim. oppimispäiväkirjan tai portfolion. Tämä toimii dokumenttina itsenäisesti hankitusta osaamisesta.

  3. Itsenäisesti tehtävä verkko-opinto. Opinnon päätteeksi teet testin, jonka tuloksen säilytät itselläsi. Opinto ei sisällä ohjausta.

  4. Osaamista hankitaan opettajan johdolla oppilaitoksen sähköisessä oppimisympäristössä (esim. Moodle tai Blackboard), josta opiskelumateriaali ja oppimistehtävät löytyvät. Oppimisympäristössä opiskelija voi mm. tehdä tehtäviä ja testejä sekä olla yhteydessä opettajaan ja muihin opiskelijoihin. Opetus voi tapahtua myös verkossa reaaliaikaisena, jolloin opettaja ja opiskelijat ovat samaan aikaan päätteen (tietokone, tabletti tai älypuhelin) äärellä, mutta fyysisesti eri paikassa.